Sesiuni de conversatie – Limba Franceza

Te invităm la un curs nonformal de conversaţie în limba franceză care te va ajuta să-ţi îmbunătăţeşti cunoştinţele, pronunţia şi vei avea ocazia de a participa la sedinţe interactive, care vor transforma cursul de conversaţie într-o adevărată plăcere.

Cursul de conversaţie are un program prestabilit, astfel în fiecare zi de marţi a săptămânii, începând cu ora 20.00 vor avea loc sesiunile de comunicare.

Acest curs se adresează tuturor celor care iubesc această limbă, discuţiile se vor purta atât în limba franceză cât şi in limba română. Se bazeaza pe comunicare diverse teme de interes pe care le putem aplica in viata de zi cu zi.

La sesiuni vor participa si voluntarii europeni gazduiti de Asociatia Drept, în cadrul proiectului EVS CREW. Voluntarii sunt găzduiți pentru o perioadă de 10 luni prin intermediul Programului Comisiei Europene – Tineret în Acțiune, Acțiunea 2, Serviciul European de Voluntariat. O componentă importantă a activității voluntarilor o reprezinta inițierea de acțiuni interculturale.

Ai astfel şansa de a cunoaşte tineri motivaţi, posibilitatea de a învăţa cultura şi limba unei ţări europene şi nu în ultimul rând, socializarea dincolo de monitorul unui calculator.

Ambre Hanae Castaner este trainerul cursului şi cei care doresc sa se inscrie o pot face folosind adresa de email: amvestarad@gmail.com sau la numarul de telefon 0730533014

Sesiunile de conversatie sunt initiate de Asociația DREPT, Pro Tineret Vest si Asociatia Amvest, avand ca partener Ceainaria Ahmad Tea House din Arad .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *